Menu




Väderstad iegādājas starprindu kultivatoru klāstu no Thyregod

Ziņas 08.02.2023   

Väderstad iegādājas starprindu kultivatoru klāstu no Thyregod

Väderstad AB, viens no pasaulē vadošajiem augsnes apstrādes iekārtu un sējas tehnoloģiju ražotājiem, iegādājas Dānijas uzņēmuma Thyregod daļas. Šādā veidā viss starprindu kultivatoru klāsts tiek pievienots pašreizējam Väderstad produktu portfelim.

Thyregod A/S ir Dānijas lauksaimniecības zīmols, kura pirmsākumi meklējami 1918. gadā. Vairāk nekā 25 gadus Thyregod ir strādājis, lai izveidotu, ražotu un tirgotu starprindu kultivatorus.

Iegāde ietver arī visas intelektuālā īpašuma tiesības uz Thyregod starprindu kultivatoru produktiem, t.i., TRV saimi, tostarp Swingking. 2023. gada pavasaris būs pārejas periods, un Väderstad pārņems atbildību par starprindu kultivatoru darījumiem no 1. jūnija.

Šī ir ļoti laba uzņēmējdarbības iespēja. Thyregod starprindu kultivatori lieliski atbilst mūsu pašreizējam Tempo precīzās sējas produktu portfelim un mūsu jaunajām sējas tehnoloģijām Proceed koncepcijā, un arī nākotnes ilgtspējīgai un efektīvai lauksaimniecībai. Iegādājoties uzņēmuma akcijas, mēs ievērojami saīsinām laiku nonākšanai tirgū šajā segmentā. Izmantojot mūsu plašo un labi izveidoto tirgotāju un importētāju tīklu, mēs drīz varēsim piedāvāt šīs ļoti jaudīgās mašīnas daudziem jauniem un esošajiem klientiem mūsu dažādajos tirgos. Ar šo jauno produktu segmentu mēs redzam potenciālu ļoti pozitīvai attīstībai, saka Henriks Gilstrings, Väderstad uzņēmumu grupas vadītājs.

Väderstad vienmēr ir lepojies ar produktu izstrādes vēsturi, kas nodrošina augstus standartus attiecībā uz kvalitāti un efektivitāti, draudzīgumu lietotājam un agronomiju. TRV produktu līnija pilnībā atbilst šiem standartiem.

Gadu gaitā Thyregod TRV tehnoloģija ir tikusi optimizēta līdz pēdējam sīkumam, tai ir patentēta sekciju pacelšana, neskaitāmas regulēšanas iespējas, un ir radīts pasaulē pirmais starprindu kultivators, ko vada ar kameru, tas aprīkots ar atsevišķiem rāmjiem, kurus katru atsevišķi kontrolē kamera.

TRV Swingking ir unikāls rāmja risinājums, kas ļauj turēt divus rāmjus vienā galvenajā rāmī, tāpēc palielinās efektivitāte un lauksaimniekam tiek ietaupīts darba gājiens. Vēl viens ieguvums ir augstais galvenais rāmis ar patentēto risinājumu rindu ierīču pacelšanai. Tas ļauj izvairīties no bojājumu nodarīšanas augiem, un ļauj pagarināt kultivēšanas laika logu.

Runājot ar mūsu lauksaimniekiem, kas izmanto Tempo, un lūkojoties nākotnē, kurā paredzama mehāniskāka nezāļu apkarošana, esam jutuši lielu nepieciešamību pievienot produktu klāstam starprindu kultivatorus. Tā kā parasti ir grūti saskaņot starprindu kultivatoru ar sējmašīnu, Väderstad tagad var piedāvāt lauksaimniekiem pilnīgu risinājumu. Pievienojot starprindu kultivatoru, mēs arī optimizējam mūsu nākotnes Proceed koncepciju, ko var izmantot graudaugos, saka Volframs Hastolcs, Väderstad augsnes apstrādes produktu vadības direktors.

Pārņemšanas sākumposmā starprindu kultivatori tiks pārdoti ar zīmolu Thyregod, un tie tiks ražoti Thyregod ražotnē Dānijā. No 2024. gada jūnija tiem būs Väderstad zīmols, un sīkāka informācija par to tiks paziņota pirms izstādes Agritechnica 2023.

Pasaule ir jāiepazīstina ar tik spēcīgu produktu klāstu ar spēcīgāku izplatīšanas tīklu nekā mūsējais. Thyregod komanda ir izstrādājusi un pilnveidojusi tehnoloģiju ciešā sadarbībā ar klientiem. Mēs varam ar to lepoties un vienlaikus priecāties, ka tagad Thyregod aprīkojums palīdzēs samazināt pesticīdu lietošanu lielā daļā pasaules, saka Peters Eriks Hansens, Thyregod A/S valdes priekšsēdētājs.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...