Menu




Pagarināta garantija pret caurrūsēšanu

Ziņas 16.02.2023   

Pagarināta garantija pret caurrūsēšanu


Jauns krāsošanas process devis lauksaimniecības tehnikas ražotājam Amazone pārliecību par saviem produktiem – tagad ZA-V un ZA-TS uzkarināmajiem mēslojuma izkliedētājiem un ZG-TS piekabināmajām versijām tiek nodrošināta septiņu gadu garantija pret caurrūsēšanu.

Pēdējo 12 mēnešu laikā precīzi noregulētais trīs posmu krāsošanas process ietver iepriekš attīrīta metāla sākotnēju galvanizēšanu, kas nodrošina pretrūsas aizsardzību un padara virsmu raupjāku, lai grunts labāk pieķertos metālam. Tam seko katoda gruntēšanas process, kas pievelk krāsu virsmai, kā arī pārklāj kastes sekciju un cauruļu iekšpuses, nodrošinot vienmērīgu biezumu abām pusēm un plakanām virsmām.

"Šis pārklājums veido perfektu necaurlaidīgu slāni, uz kura tiek uzklāts jaunais pulvera pārklājums, kas pēc tam tiek žāvēts krāsnī, veidojot cietu garozu no ārpuses," komentē Amazone Ltd rīkotājdirektors Saimons Brauns, kurš uzsver, ka uzņēmums nevar atbildēt par fiziskiem krāsas bojājumiem, ko izraisa vispārējs nolietojums.

"Ar laiku var veidoties kādi defekti, kas izraisa ārējās krāsas aizsardzības samazināšanos, taču ne līdz metālam. Turklāt izkliedētājiem tiešās saskares zonas ar mēslojumu ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda vai plastmasas, ieskaitot jaunos plastmasas sietus, kam agrāk bija problēmas ar krāsas nolietošanos.”

Pagarinātajai septiņu gadu caurrūsēšanas garantijai, kas pieejama 2022./2023. gada izkliedētājiem, var bez maksas pieteikties myAMAZONE digitālajā klientu portālā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...