Menu




Alliance Agri Star II divi jauni izmēri

Ziņas 18.02.2023   

Alliance Agri Star II divi jauni izmēri

Yokohama Off-Highway Tires ziņo par uzņēmuma pieprasītākās radiālās traktoru riepas Alliance Agri Star II divu jaunu izmēru ieviešanu.

Tagad ir pieejami arī izmēri 800/70 R38 un 210/95 R18, tādējādi kopējais šā modeļa riepu skaits dažādos izmēros ir 89.

“Ar lielu lepnumu uzklausām klientu atzinību dažādos tirgos, piemēram, Vācijā, Francijā, Spānijā, Itālijā vai Nīderlandē. Tāpat saņemam pozitīvas atsauksmes no mūsu inženieriem un izplatīšanas partneriem, jo īpaši saistībā ar uzlaboto vilci, zemo nodilumu un no tā izrietošo lielisko kvalitātes un cenas attiecību,” uzsver Yokohama Off-Highway Tires prezidents Eiropā Anhelo Noronja.

Pēc aptuveni astoņu mēnešu ilgas izaicinājumu pārvarēšanas ar Alliance Agri Star II franču uzņēmējs Olivjē Gajē ir vairāk nekā apmierināts. “Ar tām esam strādājuši 1000 stundu, veikuši daudz pārvadājumu un varējām pārliecināties, ka, braucot pa ceļu un laukiem, šīm Agri Star II riepām nekad nebija vilces problēmu.”

Viņam jo īpaši svarīgi un vērtīgi šķita norādīt: “Pateicoties Agri Star II riepām, esam spējuši optimizēt darba laiku.”

Pēdējo četru gadu praktiskā pieredze ir pārliecinoši pierādījusi, ka neatkarīgi no apstākļiem, kas saistīti ar augsni, uzdevumiem vai traktortehniku, šīs riepas konstrukcija ir veidota pareizi: pateicoties unikālajai stratificētā slāņa tehnoloģijai (SLT), ko izstrādāja Alliance, šīs radiālās traktora riepas nospiedums attīstās visā tās kalpošanas laikā, tādējādi nodrošinot labāku vilci.

“Lietotāju komentāros bieži tiek minēts labs līdzsvars starp saķeri un augsnes saudzēšanu, efektivitāti un kvalitāti, veiktspējas līmeni un komfortu, kas ir līdzvērtīgi dārgāku zīmolu riepām,” saka Anhelo Noronja.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...