Menu




Baltic Agro Machinery kļūst par Fliegl ekskluzīvo izplatītāju Latvijā

Ziņas 13.03.2023   

Baltic Agro Machinery kļūst par Fliegl ekskluzīvo izplatītāju Latvijā


Ar 2023. gada martu Baltic Agro Machinery paplašina piedāvāto produktu klāstu, noslēdzot ekskluzīvā izplatītāja līgumu ar Fliegl Agrartechnik, kas ir viens no lielākajiem piekabju ražotājiem Eiropā un Fliegl Agro-Center.

Fliegl ir ģimenes uzņēmumu grupa Vācijā, kurā ietilpst 7 uzņēmumi, kas nodarbojas ar plaša spektra transporta un lauksaimniecības piekabju, kā arī dažāda veida aprīkojuma un piederumu ražošanu un tirdzniecību lauksaimniecības, mežizstrādes, celtniecības un transporta nozarēm.  

Danish Agro grupā Fliegl jau ir pārstāvēts Dānijā un Somijā un drīzumā sadarbības līgumus noslēgs arī pārējās Baltijas valstis.
Noslēdzot līgumu ar Fliegl Agrartechnik, Baltic Agro Machinery produktu klāsts ir bagātināts ar Vācijā ražotām daudzveidīgām lauksaimniecības piekabēm zaļās masas un citu lauksaimniecības materiālu transportam, graudu pārkraušanai, kūtsmēslu un šķidrmēslu izkliedēšanai. 

Fliegl Agro-Center, kuru turpmāk Latvijā pārstāvēs Baltic Agro Machinery, īpaši plašais produktu klāsts ietver augsnes apstrādes tehniku, pļaujmašīnas, priekšējās uzkares aprīkojumu traktoriem un teleskopiskajiem iekrāvējiem, aprīkojumu un instrumentus mežizstrādei, hidraulikas piederumus un daudz citas saimniecībā noderīgas iekārtas, instrumentus un piederumus. 
Tuvākajā nākotnē paredzēta sadarbība ar Fliegl Gruenlandtechnik, kas turpmāk ražos no Claas pārņemtās lopbarības transporta piekabes un savācējpiekabes Cargos.

Sadarbības uzsākšanu komentē Valdis Dainis, SIA Baltic Agro Machinery tirdzniecības un servisa vadītājs: 
“Ar Fliegl ražotajiem produktiem mēs spēsim nodrošināt profesionālus risinājumus saviem lauksaimniecības klientiem, aptverot visplašāko piekabju spektru visām lauksaimniecības nozarēm – lopkopībai, graudkopībai, biogāzes ražošanai. Kā liecina mūsu pieredze, vācu kvalitāte un ģimenes uzņēmuma personiskā attieksme pret klientiem un sadarbības partneriem ļauj operatīvi pielāgoties arī visprasīgāko klientu specifiskajām vajadzībām. "

“Priecājamies par uzsākto sadarbību ar Baltic Agro Machinery Latvijā. Fliegl ir pasaulē lielākais transporta risinājumu ražotājs lauksaimniecībai, un kopā ar Baltic Agro Machinery mēs piedāvāsim savu pilno produktu klāstu, kas ietver augstākās klases izstumšanas piekabes, pašizgāzējpiekabes, graudu pārkraušanas piekabes, ķīpu pārvadāšanas piekabes, šķidro mēslu cisternas, kūtsmēslu izkliedētājus u.c.. Kopā mēs centīsimies apmierināt klientu vajadzības pēc augstākās klases transporta risinājumiem un ceram paplašināt savu klātbūtni Latvijā”- pauž Mikels Gjasbergs Fliegl Agratechnic pārdošanas vadītājs Baltijas valstīs, Ziemeļvalstīs un Ziemeļamerikā.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...