Menu




Audi testē Q6 e-tron prototipu

Ziņas 20.03.2023   

Audi testē Q6 e-tron prototipu

Audi Q6 e-tron prototips, kas ir tuvu sērijveida ražošanas versijai, ir vien sākums lielākajai jaunu modeļu ofensīvai četru riņķu zīmola vēsturē. Audi līdz 2025. gadam tirgū laidīs vairāk nekā 20 jaunus modeļus, no kuriem vairāk nekā desmit būs elektromobiļi.

Ar Q6 e-tron tiks aizsākta elektroauto ražošana arī Ingolštates rūpnīcā. Šajā ražotnē ieviestā akumulatoru montāžas līnija liecina par Audi spēcīgo apņemšanos elektromobilitātes attīstībā.

Audi šobrīd testē sērijveida ražošanas Q6 e-tron prototipu Eiropas tālajos ziemeļos, ievērojot stingrus drošības noteikumus. Q6 e-tron modeļa ģimene ir pirmā, kas veidota uz jaunās PPE (Premium Platform Electric) tehnoloģiju platformas.

Ar 800 voltu elektrisko sistēmu, jaudīgiem un efektīviem elektromotoriem, inovatīvu akumulatoru un uzlādes vadības sistēmu, kā arī jaunizveidoto elektronikas arhitektūru Q6 e-tron iezīmē nākamo lielo soli Audi modeļu elektrifikācijā un digitalizācijā.

Gaidāmie Q6 e-tron modeļi, kas tiks piedāvāti SUV un Sportback virsbūves versijās, atspoguļo ilgtspējīgu ražošanu, attīstīto Ingolštates ražotnes darbaspēka kvalifikāciju un uzņēmuma elektrifikācijas nākotnes virzienu.

“Mūsu stratēģija Vorsprung 2030 sniedz īstās atbildes pat vairāku krīžu laikā,” saka Audi AG izpilddirektors Markus Dīsmans. “Mēs pilnībā koncentrējamies uz ilgtspējību un sistemātisku mūsu produktu digitalizācijas un elektrifikācijas virzību."





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...