Menu




Case IH Magnum AFS jaunā modeļa Latvijas pirmizrāde

Ziņas 08.04.2020   

Case IH Magnum AFS jaunā modeļa Latvijas pirmizrāde

Magnum jaunākais modelis šonedēļ sasniedza Latviju un tika prezentēts potenciālajiem klientiem. Jaunais traktors paviesojās arī Amatas novada Drabešos zemnieku saimniecībā Kalna Pūces. Tur jau trīs gadus kalpo iepriekšējās paaudzes Case IH Magnum 380 CVX, tādēļ bija interesanti uzzināt uzņēmuma vadītāja Druvja Rīdera pirmos iespaidus par jauno Magnum AFS.

 

 

- Mums trīs brāļiem ir katram pa savai bioloģiskajai zemnieku saimniecībai – Kalna Pūces, Zaļais zars un Jaungrišļi. Nodarbojamies ar graudkopību un gaļas liellopu audzēšanu. Kopā ir ap 200 liellopiem, bet apsaimniekojamās platības ir 1200 hektāru, no kuriem 800 hektāru aizņem sējumi. Tehnikas parkā ir septiņi traktori – trīs Deutz-Fahr, divi Case IH un vēl pāris pavecāki Ford. Pirms trīs gadiem no Dotnuva Baltic iegādājāmies divus gadus vecu Case IH Magnum 380 CVX ļoti labā komplektācijā un ar šo traktoru kopumā esam apmierināti. Šis traktors mums strādā ar Kverneland seškorpusu uzkarināmo arklu, Kverneland sešmetrīgo sējmašīnu un 40 kubikmetru graudu piekabi. Ar lielu interesi izmēģinājām jauno modeli. Tiesa gan, tīrumā ar to nestrādājām. Galvenās izmaiņas, ko ievēroju, ir digitalizācija. Kabīnē ir jauna vadības konsole, lielāki monitori un plaša elektronikas pielietošana un datu pārraides iespējas. No ārpuses, protams, mūsdienīgāks dizains un apgaismojums. Pirmie iespaidi ir labi, tā ka iespējams nākotnē šādu traktoru iegādāsimies.

 

 

Dotnuva Baltic pārstāvji cer, ka pirmais demonstrācijas traktors Latvijā būs pieejams augusta sākumā.

Vēl jāpiebilst, ka jaunā Magnum AFS testa apraksts, kas tapis pēc starptautiskās prezentācijas Austrijā, ir publicēts profi Latvija 2019. gada oktobra numurā.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...