Menu




Jaunākais Kuhn smidzinātājs Lexis 3800

Ziņas 17.05.2023   

Jaunākais Kuhn smidzinātājs Lexis 3800

Lexis 3800 ir jaunākais piekabināmais Kuhn smidzinātājs. Ar 3800 litru nominālo tilpumu tas ir lielākais šā ražotāja trīs modeļu piekabināmo miglotāju klāstā.

Smidzinātāja maksimālais garums ir 6,9 m, kopējais platums ir 2,55 m un pašmasa nedaudz vairāk par trim tonnām. Pieejamas alumīnija izlices ar darba platumu līdz 28 m. Lai palīdzētu samazināt augsnes sablīvēšanos, ir uzstādītas 1,85 m diametra riepas, un pēc izvēles pieejamas arī ļoti augstas fleksijas riepas.

Tiek piedāvāta Manuset manuālā skalošanas sistēma. Tai ir divi galvenie vārsti, kas tiek darbināti no vadības stacijas. Daudzfunkcionālie slēdži samazina vadāmības darbības līdz pat 50%. Skalošanas laikā, pagriežot pilnu padeves ķēdes slēdzi, sūkņa padotais ūdens tiek novirzīts visās smidzinātāja ķēdēs. Skalošanas tvertnes līmeņa mērītājs, kas redzams no darbstacijas, arī palīdz viegli veikt secību skalošanas laikā.

Jaunais smidzinātājs ir pieejams arī ar Diluset+, kas palīdz uzpildīt un atšķaidīt atlikušos daudzumus. Izsmidzināšanu var darbināt, izmantojot Kuhn CANbus vadības bloku, CCI 800 vai 1200 vai jebkuru citu ISOBUS termināli.

Smidzinātāja tvertnes forma nodrošina zemu smaguma centru, kas palīdz saglabāt stabilitāti, kad ir samazināts sliežu ceļa platums vai izsmidzinot slīpumos. 4,3 m attālums no sakabes līdz asij kopā ar Track Assist žiroskopisko stūrējošo jūgstieņa sistēmu palīdz uzlabot traktora riteņu izsekošanu.

Lexis 3800 var aprīkot ar CCE individuālo sprauslu vadību, AutoSpray PWM tehnoloģiju vai Boom Assist Extreme kontūru kontroles sistēmu. Kuhn CCI Connect risinājumi un MyKuhn portāls nodrošina attālinātu piekļuvi iekārtai un lietojumprogrammu datiem.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...