Menu




Uzlabota vadāmība un jauni displeji John Deere traktoriem

Ziņas 23.05.2023   

Uzlabota vadāmība un jauni displeji John Deere traktoriem

John Deere ir pilnveidojis stūres sistēmu saviem 2024. gada versijas 6R un 7R sēriju traktoriem. Tāpat būs arī jauni integrētie displeji visiem 6, 7, 8 un 9 sērijas modeļiem.

Ražotājs apgalvo, ka 6R traktoru pārveidotā stūres statne un jaunais stūres rats paaugstina vadītāja komfortu un veiktspēju uz ceļa, bet jaunā amortizācijas sistēma, kas pieejama gan Premium, gan Ultimate sēdekļiem, noteiks jaunus standartus.

Lielāki hidrocilindri (standarta aprīkojumā visiem 7R modeļiem) nodrošinās stūres efektivitātes palielinājumu par 50%. Lai uzlabotu operatora komfortu transporta darbu laikā, 7R ir jauna automobiļu tipa stūres sistēma. Pazīstama kā reaktīvā stūrēšana un aktivizēta, izmantojot CommandCenter programmtaustiņu, sistēma ievērojami uzlabo līnijas noturību.

Pilnveidotas priekšējā tilta bremzes vēl vairāk uzlabo veiktspēju uz ceļa visiem 7., 8. un 9. sērijas traktoriem, kuriem ir arī jauns augstas izšķirtspējas priekšējās statnes displejs un iebūvēts StarFire 7000.

Citi vadītāja komforta uzlabojumi nākamajai sezonai ietver jaunus G5 CommandCenter displejus. G5Plus CommandCenter ietver dokumentāciju, datu sinhronizāciju, JDLink savienojumu, mainīga ātruma lietojumprogrammu, sekciju vadību un AutoTrac vadību standarta aprīkojumā visiem sešu cilindru 6R, 7, 8 un 9 sērijas traktoriem. 12,8 collu G5Plus CommandCenter ir par trešdaļu lielāks nekā iepriekšējais displejs, tas ir aprīkots ar 1080P augstas izšķirtspējas ekrānu un daudz ātrāku procesoru.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...