Menu




TankmixIT aplikācija un tiešsaistes pakalpojums

Ziņas 14.04.2020   

TankmixIT aplikācija un tiešsaistes pakalpojums


TankmixIT ir lauksaimnieciska viedtālruņu aplikācija, kas piedāvā vadlīnijas, kā jaukt YaraVita mēslošanas līdzekļus ar citu partneru izsmidzināmajiem līdzekļiem.

Šī aplikācija ir tiešsaistes pakalpojuma Yara Tankmix - www.tankmix.com mobilā versija. TankmixIT darbojas, balstoties uz tūkstošiem individuālu vai multikomponentu miksēšanas testu rezultātu datubāzi, un tā ļauj lauksaimniekiem labāk saplānot savu audzējamo kultūru apstrādes programmas, kurās tiek izmantoti YaraVita mēslošanas līdzekļi. Ikviens miksēšanas tests tiek veikts stingri kontrolētos apstākļos kompānijas produktu attīstības laboratorijās, ievērojot BS EN ISO 9001:2000 vadlīnijas, un katrs šāds tests atspoguļo patiesu iegūstamo miksēšanas rezultātu. Kolīdz tiek iegūti jauni testu rezultāti, tiešsaistes datubāze tūlīt tiek atjaunota.

Pēc tam, kad aplikācija lejupielādēta un uzinstalēta, var izlasīt un apstiprināt lietošanas noteikumus. Tad var izvēlēties YaraVita produktu, kā arī kādu no partneru izsmidzināmajiem līdzekļiem. Pēc tam aplikācija izveido sarakstu ar visiem laboratoriju testiem, kas tikuši veikti, izmantojot divus konkrētos izvēlētos produktus, un parāda arī šo testu rezultātus. Ja pieprasītā kombinācija nav atrodama, ir iespējams pasūtīt šāda testa veikšanu. Šādā gadījumā testa rezultāti lielākoties būs pieejami jau pēc pāris stundām, ja vien izsmidzināmie materiāli konkrētajā brīdī būs pieejami laboratorijās.

Taču jāatceras, ka ir daudzi mainīgie rādītāji, kas lauka apstākļos var ietekmēt iegūtos testa rezultātus, tāpēc Yara iesaka TankmixIT uzlūkot tikai kā paredzamā virziena iezīmētāju, nevis pilnībā paļauties uz tā rezultātiem – netiek garantēta ne fizisko, ne bioloģisko iznākumu sakritība.

 

 





gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...

Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...