Menu




CNH Industrial nodrošina darbinieku aizsardzību

Ziņas 16.04.2020   

CNH Industrial nodrošina darbinieku aizsardzību


CNH Industrial pēcpārdošanas nodaļas, kā arī koncerna zīmoli Case IH, Steyr un New Holland Agriculture veic papildu pasākumus, lai nodrošinātu pienācīgu pakalpojumu līmeni izplatītājiem un klientiem ārkārtas situācijas laikā.

CNH Industrial pēcpārdošanas struktūras īpaši strādā, lai pašreizējā situācijā uzturētu regulāras rezerves daļu piegādes un atbalstītu tirgotājus lauksaimnieku vajadzību apkalpošanā, taču galvenā prioritāte ir visu iesaistīto personu veselība un drošība.

Ražotājs uzsver, ka Eiropas rezerves daļu noliktavas un loģistikas punkti darbojas kā parasti, ievērojot visas vietējo pašvaldību vadlīnijas par drošību un veselības aizsardzību. Vairumā gadījumu pārvadājumi notiek bez kavēšanās, salīdzinot ar ierasto piegādes laiku. Gaisa pārvadājumi visā Eiropā ir palielināti, lai nodrošinātu ātrākas piegādes. Izplatītāju rezerves daļu pārdošanas vadītāji strādā attālināti visās Eiropas vietnēs, lai nodrošinātu vienādu pakalpojumu līmeni, vienlaikus aizsargājot darbinieku veselību un drošību. Eiropas tirgotāji ir pieejami pa tālruni, lai atbalstītu klientus jautājumos par svarīgākajām detaļām, lai uzturētu un atbalstītu lauka darbus.

 

 

Arī tehniskā atbalsta komandas strādā attālināti, bet ir pilnībā funkcionējošas, lai atbalstītu tirgotājus un klientus, jo īpaši tāpēc, ka sezona sākas visā Eiropas reģionā. Kas attiecas uz servisu, CNH Industrial Aftermarket Solutions ir pilnībā apņēmies ievērot savas komandas veselību un drošību, un tajā pašā laikā ir gatavs palīdzēt tirgotājiem un klientiem, ievērojot katras valsts attiecīgās vadlīnijas.

Piekļuve tehniskās apmācības skolām pašlaik ir apturēta, tomēr pastāv plašs tiešsaistes kursu klāsts, kuriem dīleru tehniķi var piekļūt no attāluma. Tiek organizētas virtuālās apmācības, lai tirgotāju tehniķi būtu pilnībā informēti par jaunākajām tehnoloģijām.



 





gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...