Menu




Lemken priekšējai tvertnei vairāk funkciju

Ziņas 01.08.2023   

Lemken priekšējai tvertnei vairāk funkciju

Lemken priekšējo tvertni SprayHub tagad var izmantot kopā ar SprayKit joslveida izsmidzināšanai ar aizmugurē uzstādītu rušinātāju, piemēram, Lemken meitasuzņēmuma Steketee EC-Weeder (līdz 28 rindām).

Divas sprauslas vienā rindā ļauj izsmidzināt herbicīdu no sāniem un zem augu lapām. Lemken uzskata, ka rušinātāja un joslas miglošanas kombinācija var samazināt darba slodzi līdz pat 60%.

SprayKit var izmantot arī mēslojuma iestrādei ar Azurit (līdz astoņām rindām) precīzās sējas sējmašīnu. Mēslojums tiek iestrādāts ar dubultdisku lemešu starpniecību.

SprayHub pieejams 1100 vai 1500 litru ietilpībā. Standarta specifikācijā ietilpst tīrā ūdens tvertne, rokas mazgāšanas tvertne, uzpildes filtrs, maisītājs, tīrīšanas sistēma un īpašas vadības ierīces.Ar ISOBUS kontrolēto tvertni var darbināt, izmantojot iQblue smidzināšanas programmatūru.

Papildu iespējas ietver indukcijas sprauslu, kas palīdz sadalīt cietās vielas, CTS savienojumu bezkontakta indukcijai un elektrisko vienas rindas deaktivizēšanu, izmantojot ISOBUS, kas ar GPS nodrošina rindām automātisku sekciju vadību.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...