Menu




Strautmann Magnon 11 ar unikālu zāles smalcinātāju

Ziņas 28.09.2023   

Strautmann Magnon 11 ar unikālu zāles smalcinātāju

Šī gada lauksaimniecības izstādē Agritechnica 2023, Strautmann prezentēs jaunu lopbarības savācējpiekabju sēriju, kas izceļas ar īpašu zāles smalcinātāju – sasmalcinātās zāles garums ir tikai 22 mm.

Strautmann norāda, ka Magnon 11 modelim ir smalkākais zāles smalcinātājs tirgū. Piena lopkopības saimniecībās zaļās masas smalcināšanas garumam ir ļoti liela ietekme uz lopbarības kvalitāti. Īsāk sasmalcinātās kultūras var labāk sablīvēt, lai izvairītos no nepareizas fermentācijas un paaugstinātu vērtīgās lopbarības kvalitāti. Labi sasmalcinātas un viendabīgas barības rezultātā ilgtspējīgi uzlabojas dzīvnieku veselība un izslaukums.

Tāpēc Strautmann ir izstrādājis jauno Magnon 11 modeli, kura griešanas garums ir tikai 22 mm, tādējādi piedāvājot īsāko griezumu tirgū. Šī sērija ir laba alternatīva saimniecībām, kas līdz šim ir devuši priekšroku lopbarības pašgājējsmalcinātajiem tieši sasmalcinātās frakcijas izmēra dēļ.

Kopš iepriekšējās izstādes Agritechnica 2019 Strautmann ir guvis lielus panākumus augstākās klases lopbarības savācejpiekabju tirgū ar Magnon 10, kura sasmalcinātās frakcijas garums ir 35 mm. Jaunais Magnon 11 tagad papildina šī segmenta produktu klāstu. Abas sērijas lielā mērā ir identiskas. Flex Load savācējs, Continuous Flow sistēma, šasija, kā arī virsbūve un izlādes sistēma ir tieši tāda pati.

Magnon 11 īpašās iezīmes atrodamas rotorā ar piedziņu un smalcināšanas blokā. Ar 84 nažiem jaunā lopbarības savācējpiekabju sērija sasniedz sasmalcinātās frakcijas garumu tikai 22 mm, kas ir unikāls piedāvājums lopbarības savācējpiekabju tirgū.

Pārbaudītā Exact Cut nažu aizsardzības sistēma ir uzstādīta arī Magnon 11. Tā aizsargā katru nazi atsevišķi, un tai ir labi zināmās nažu aizsardzības sistēmas priekšrocības ar ātru darbību un automātisku atgriešanos vietā. 84 nažus ar abpusējiem asmeņiem var apgriezt lietošanai no otras puses, lai samazinātu apkalpošanai paredzēto laiku. Griešanas iekārtai nav vajadzīgi eļļošanas punkti, kas padara apkopes procesu ļoti ātru.

Integrētā rotora transportēšanas zari ir aprīkoti ar 10 mm platām Hardox zaru plāksnēm un papildu bruņām zaru galā. Tas, tāpat kā visām Strautmann skābbarības savācējpiekabēm, nodrošina ārkārtīgi viendabīgu smalcināšanas kvalitāti ar minimālu nodilumu.

Eļļas vannas tipa pārnesumkārba ar integrētu planetāro zobratu mehānismu tiek izmantota rotora piedziņai visos Magnon modeļos. Ņemot vērā palielinātās jaudas prasības īsā smalcināšanas garuma dēļ, Magnon 11 ir aprīkots ar pastiprinātas konstrukcijas piedziņas zobratiem un 3000 Nm aizsardzību. Līdz ar to mašīna droši uzņem pat lielāko traktora jaudu un tiek nodrošināts ilgs sastāvdaļu kalpošanas laiks. 2024. gada sezonā Magnon 11 būs pieejams pasūtīšanai ierobežotā daudzumā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...