Menu




Grégoire Besson un Maschio Gaspardo apvieno spēkus

Ziņas 18.10.2023   

Grégoire Besson un Maschio Gaspardo apvieno spēkus

Lauksaimniecības tehnikas ražotāji Grégoire Besson un Maschio Gaspardo ir noslēguši vienošanos par stratēģisku sadarbību.

Saglabājot savu neatkarību, Francijas un Itālijas ģimenes uzņēmumi dalīsies savās pētniecības un attīstības izstrādnēs, lai paātrinātu jaunu produktu ieviešanu. Alianse nodrošinās arī lielāku ietekmi sarunās ar materiālu un komponentu piegādātājiem.

"Šī partnerība stiprina mūsu kopīgās spējas ieguldīt inovācijās un tehnoloģijās," komentē Maschio Gaspardo rīkotājdirektors Luidži De Pupi. "Turklāt tas paver jaunas iespējas abiem uzņēmumiem paplašināties, īpaši Austrumeiropā, Apvienotajā Karalistē un Ziemeļamerikā."

Nav zināms, kādu ietekmi alianse atstās uz izplatīšanas kanāliem, lai gan tiek ziņots, ka tirgos, kur abi zīmoli ir labi nostiprinājušies, nekas nemainīsies. Tomēr tādos tirgos kā Kanāda, kur Maschio Gaspardo nav, tiek dots mājiens, ka itāļu zīmols tiks pārstāvēts ar Grégoire Besson tīkla starpniecību.

Tiek norādīts, ka Grégoire Besson produktu klāsts lieliski iekļaujas Maschio Gaspardo portfelī, un Grégoire Besson priekšsēdētājs Patriks Besons raksturo stratēģisko sadarbību kā nebijušu iespēju abiem uzņēmumiem, kas veicinās savstarpēju izaugsmi.

Grégoire Besson ar savām trim ražotnēm Francijā, rūpnīcu Itālijā un septiņiem meitasuzņēmumiem nodarbina 350 cilvēkus un 2022. gadā uzrādīja 75 miljonu eiro apgrozījumu. Maschio Gaspardo astoņās ražotnēs un 13 meitasuzņēmumos strādā 2235 cilvēki (2022. gadā apgrozījums 460 miljoni eiro).





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...