Menu




New Holland jaunās paaudzes kombains

Ziņas 06.11.2023   

New Holland jaunās paaudzes kombains

New Holland prezentēs vairākus būtiskus jaunumus starptautiskajā lauksaimniecības tehnikas izstādē Agritechnica 2023, kas no 12. līdz 18. novembrim norisināsies Hannoverē, Vācijā.

New Holland stendā (Halle 3, Stends A48) būs apskatāms visaptverošs produktu un pakalpojumu klāsts, tostarp jauninājumi un inovācijas lieljaudas un zemas jaudas traktoru segmentā, kombainu, specializēto traktoru, ruļļu prešu produktu grupās.

Jau zināms, ka New Holland kļuvis par gaidāmās izstādes inovāciju balvas laureātu, saņemot trīs medaļas – vienīgo komisijas piešķirto zelta medaļu un divas sudraba medaļas. Zelta medaļa tika piešķirta par kopējo jaunā Twin Rotor kombaina koncepciju, ar kuru interesenti tiks iepazīstināti izstādē Agritechnica 2023.

Abas sudraba medaļas saņēma New Holland jaunumi alternatīvas piedziņas traktoru klāstā: T7 Methane Power LNG (sašķidrinātā dabas gāze) un T4 Electric Power. Abi traktori pirmo reizi tika prezentēti CNH tehnoloģijām veltītajā pasākumā Tech Day 2022. gada decembrī Arizonā, ASV.

Pilnīgi jaunais lieljaudas kombains ietver virkni progresīvo tehnoloģiju. Kombains tika izstrādāts New Holland globālajā ražošanas centrā Centre of Harvesting Excellence Zēdelgemā, Beļģijā, kur šie kombaini arī tiks ražoti.

Pateicoties vismodernākajām automatizācijas iespējām kombainam būtiski uzlabota caurlaidspēja, ar maksimāli saudzīgu darbību, kulšanas laikā nezaudējot graudus un tos arī nesabojājot, kā arī uzlaboti degvielas ekonomijas rādītaji.

Tuvojoties 2025. gadam, kad gaidāma revolucionārās New Holland Twin Rotor tehnoloģijas 50. gadskārta, ražotājs ar to ir aprīkojis arī šo jauno graudu kombainu. Twin Rotor tehnoloģija, kas savulaik izraisīja apvērsumu graudu novākšanas tehnikas segmentā, nodrošina vismazāko sadrupušo graudu īpatsvaru tirgū.

New Holland ir izstrādājis jauno kombainu, jau paredzot virzienu, kādā attīstīsies prasības ražas novākšanas tehnikas iespēju jomā, kā arī ir ņēmis vērā klientu interesi par lielāku jaudu, augstāku veiktspēju un maksimālu graudu kvalitātes aizsardzību.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...