Menu




Visu laiku lielākais Case IH kombains

Ziņas 16.11.2023   

Visu laiku lielākais Case IH kombains

Šonedēļ notiekošajā iztādē Agritechnica 2023 zelta medaļu ieguvušais kombains New Holland CR11 neapšaubāmi ir viens no pasākuma zvaigznēm. Taču Case IH tikko atklājis, ka arī ir tuvu sava līdz šim lielākā Axial-Flow kombaina izlaišanai.

Jaunais sarkanais flagmanis ir balstīts uz CR11 bāzes, tam ir tas pats 775 ZS dzinējs un 20 000 litru graudu tvertne. Galvenā atšķirība ir tā, ka lielais sarkanais kombains saglabā pārbaudīto un uzticamo viena rotora koncepciju, atšķirībā no CR11, kas ir divu rotoru mašīna.

Garāks rotors un citas tehnoloģijas jaunajā Case IH kombainā palielina atdalīšanas laukumu par 50%, salīdzinot ar pašreizējo lielāko modeli.

Lielākam dzinējam ir nepieciešama lielāka degvielas tvertne, kas jaunajā flagmanī ir 1500+ litru. Jaunais kombains esot izstrādats vairāk nekā piecus gadus un tagad Case IH testē prototipus visā pasaulē.

Ražotājs ziņo ka sīkāku informāciju par jauno AF sērijas kombainu atklās 2024. gadā, norādot, ka būs vairāk nekā viens modelis. Visticamāk, ka jaunais AF klāsta topmodelis sērijveida izpildījumā varētu nonākt Eiropā nākamā gada beigās, sākot strādat ar 2025. gada sezonu.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...