Menu




Alliance prezentē Agri Star II riepu 65. sēriju

Ziņas 29.11.2023   

Alliance prezentē Agri Star II riepu 65. sēriju

Uzņēmuma Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) zīmols Alliance paplašina Agri Star II sērijas riepu klāstu laižot klajā jauno 65. sēriju.

Jaunās riepas pieejamas 21 izmērā, pilnībā aptverot visu priekšējo un aizmugurējo riepu kombināciju klāstu. Praktiskā pieredze kopš Agri Star II produktu laišanas tirgū liecina, ka šo riepu konstrukcija ir lietderīga neatkarīgi no ekspluatācijas apstākļiem.

Alliance izstrādātā unikālā tehnoloģija Stratified Layer Technology (SLT; stratificēto slāņu tehnoloģija) panāk to, ka šīs traktoru radiālās riepas gādā par nemainīgu saķeri un pašattīrīšanos pat pēc ilga kalpošanas laika un atstāj iespaidu ar ilgstošu veiktspēju. Lauksaimnieki un darbuzņēmēji novērtē labo līdzsvaru starp saķeri un augsnes aizsardzību, efektivitāti un kvalitāti.

Katram iznesumam ir divi slāņi, un katram no tiem ir savs profils. Pirmajam slānim ir vairāku leņķu profils, un otram slānim ir viena leņķa profils. Tiklīdz augšējais slānis ir nodilis (kad protektora nodilums sasniedz apmēram 40 procentus), sāk darboties otrā iznesuma leņķa īpašības. Ģeometrijas izmaiņas nodrošina nemainīgu saķeri un vadāmību, paildzinot kalpošanas laiku — “it kā riepas būtu pavisam jaunas!”

Uzlabotā riepu konstrukcija un samazinātā rites pretestība ļauj lauksaimniekiem un darbuzņēmējiem ietaupīt enerģiju un degvielu, pozitīvi ietekmējot ekspluatācijas izmaksas un ražošanas procesa ekoloģisko līdzsvaru.

Alliance Agri Star II nodrošina izcilu veiktspēju līdz ar ērtu un klusu braukšanu. Riepas centrā palielinātais gumijas apjoms un īpašā iznesuma konstrukcija gādā par komfortu un stabilitāti uz ceļa, kā arī uzlabotu noturību pret slīdēšanu.

Agri Star II produktu saimei ir D nominālais ātruma indekss jeb 65 km/h. Riepas raksturo arī platie riepu pleci, kas gādā par augstāku saskares zonu un labāku augsnes un kultūraugu aizsardzību laukā un ganībās. Protektora sastāvs aizsargā riepu pret bojājumiem, bet poliestera karkass gādā par labāku stabilitāti.

Alliance Agri Star II riepas ir piemērotas gandrīz visiem lietojumiem — sākot ar klasiskajiem lauka darbiem (augsnes apstrādes, lopbarības sagatavošana) un beidzot ar lietojumu uz ceļa.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...