Menu




Universālās traktoru riepas

Ziņas 12.12.2023   

Universālās traktoru riepas

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) prezentē jauno Alliance Agriflex+ 373 — riepu, kas vienlīdz piemērota pielietošanai uz lauka un ceļa.

Nesen notikšajā izstādē Agritechnica 2023 uzņēmums Yokohama Off-Highway Tires prezentēja jauno produktu Alliance Agriflex+ 373. Tās ir inovatīvas riepas, kas izstrādātas īpaši lietošanai uz lauka un ceļa.

Šajās Alliance izstrādātajās riepās ir apvienota uzlabota tehnoloģija Stratified Layer Technology (stratificēto slāņu tehnoloģija) un VF tehnoloģija. Mērķis bija piedāvāt hibrīdproduktu, kas ir piemērots gan darbam uz lauka, gan lai pārvietotos pa ceļu.

Jaunajā Alliance Agriflex 373+ apvienotas labākās iznesumu un bloku tipa konstrukcijas īpašības, tāpēc riepas var izmantot kā universālu risinājumu visiem lietojumiem.

“Šī būs pirmā reize, kad kāds ražotājs laidis klajā VF hibrīdriepu ar R1-W protektora dziļumu lietošanai uz ceļa un ārpus tā ar Stratified Layer Technology (SLT; stratificēto slāņu tehnoloģija), ko YOHT izmanto saviem Agri Star ll produktiem. Uzskatām, ka līdz ar šo risinājumu mūsu VF produktu klāsts traktoru segmentā ir pilnīgs. Lai iekārtu varētu izmantot gan uz lauka, gan uz ceļa, jāizmanto Agriflex+ 373 ar universālu veiktspēju un uzlabotu peļņu no ieguldījuma,” apgalvo Ole Beks, Ziemeļu un Rietumu nodaļas viceprezidents uzņēmumā YOHT.

Strādājot tīrumā, šīs riepas nodrošina izcilu ilgmūžību un lieliskas saķeres iespējas līdz riepu lietošanas laika beigām. Strādājot uz ceļa, unikālais protektora dizains nodrošina izcilu vadāmību un lielisku komfortu braukšanas laikā. Mūsdienīgām traktoru riepām nepieciešamas ne vien labas darba īpašības uz dažādām virsmām, bet arī spēja pārvadāt smagas kravas. Izmantojot lielākus iegrimes leņķa iznesumus un savienotājstieņus, riepa gādā par to, lai netiktu mazināta iekārtas stabilitāte, nodrošinot lauksaimniekiem sirdsmieru.

Alliance Agriflex+ 373 riepām ir izturīga tērauda joslas konstrukcija, kas nodrošina izturību un ilgmūžību pat intensīvas lauksaimniecības apstākļos. Specializētā protektora konstrukcija nodrošina izcilu saķeri uz dažādām virsmām, tāpēc lauksaimnieki var strādāt pārliecināti un efektīvi. Gan šķērsojot dubļainus laukus, gan braucot pa nelīdzenu virsmu, šīs riepas gādā par izcilu saķeri un stabilitāti.

Tā kā šīs ir vienīgās tirgū pieejamās VF hibrīda riepas, tās nodrošina labāko augsnes aizsardzību un tādējādi uzlabo ražīguma efektivitāti. “Šī riepa nodrošina par 40% lielāku kravnesību ar standarta spiedienu riepā vai par 40% zemāku spiedienu ar standarta riepas noslodzi, tādējādi uzlabojot efektivitāti,” saka Ole Beks.





gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...