Menu




Manitou elektriskais teleskopiskais iekrāvējs

Ziņas 20.12.2023   

Manitou elektriskais teleskopiskais iekrāvējs

MLT 625e ir pirmais elektriskais Manitou teleskopiskais iekrāvējs, kas paredzēts lauksaimniecības tirgum. Tā maksimālā celtspēja ir 2,5 t (2 tonnas 6 metru augstumā).

Būvniecības nozarei paredzētais MLT 625e tika prezentēts pagājušā gada Bauma būvniecības izstādē. Ag versijai ir tāda pati tehnoloģija – dīzeļdzinējs nomainīts pret diviem elektromotoriem – 14 kW hidrostatiskajai transmisijai un 25 kW izlices hidraulikai.

Ražotājs apgalvo, ka 25 kWh litija jonu akumulators nodrošina aptuveni četras stundas nepārtrauktas lietošanas standarta režīmā. Reģenerācijas sistēma palēninājuma laikā atjauno enerģiju, palīdzot pagarināt darbības laiku.

Akumulatoru papildina iebūvētais 9 kW lādētājs. Saskaņā ar ražotāja teikto, pievienojot 380 V rozetei, uzlāde aizņem tikai trīs stundas (iespējams izmantot arī standarta 220 V kontaktligzdu).

Pastiprinājuma, jeb boost režīms, kas tiek aktivizēts, nospiežot pogu uz paneļa, ne tikai ātri virza iekrāvēju līdz maksimālajam ātrumam 16 km/h, bet arī nodrošina ātrāku izlices un kausa kustību.

Ar trim stūrēšanas režīmiem tiek nodrošināts mazs pagrieziena rādiuss, kas ir tikai 3,31 m, un elektriskais modelis var darboties ar tādiem pašiem piederumiem kā dīzeļa versija MLT 625.

Vadītāja klātbūtnes sensors un automātiskā stāvbremze ir daļa no standarta specifikācijas, un MLT 625e ir LED tālās gaismas un darba gaismas, tālruņa turētājs un regulējama stūres statne.

Elektriskais iekrāvējs pagaidām ir koncepcija, taču nebūs pārsteigums, ja Francijas teleskopisko iekrāvēju ražotājs nākamā gada beigās sāks pieņemt pasūtījumus ar piegādi 2025. gada vidū.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...