Menu




Strautmann elektriskās barošanas mašīnas

Ziņas 27.12.2023   

Strautmann elektriskās barošanas mašīnas

Strautmann elektriskais lopbarības mikseris – dalitājs eVerti-Feed 1251 (10 – 12m³) ir jauns modelis, kuram ražotāja klāstā nav dīzeļa ekvivalenta.

Elektriskajai mašīnai piedziņu nodrošina divi 46 kW elektromotori. Pirmais darbina hidrauliku, otrais – maisīšanas gliemezi.

Ražotājs apgalvo, ka 40 kW akumulators ar vienu uzlādi 5,5 t viena vertikālā gliemeža mašīnai spēj nodrošināt sajaukšanu un izdali aptuveni 10 tonnām lopbarības. Uzlāde, izmantojot standarta 16 vai 32 ampēru ligzdu, pašlaik aizņem 6 – 7 stundas, taču būšot arī ātrāka iespēja.

Standarta specifikācijā iekļauta atpakaļgaitas kamera un svēršanas ierīce, bet mašīnas vadība notiek ar jaunizveidoto E-Control vadības bloku uz regulējamas vadītāja platformas.

Trīsriteņu konstrukcija ļauj mašīnai būt ļoti manevrētspējīgai. Platums un garums ar šķērskonveijeru ir attiecīgi 2,3 un nedaudz vairāk par 5 m.

Plānots nākamgad uzbūvēt piecas pirmsražošanas mašīnas, bet sērijveida ražošana varētu sākties 2024. gada beigās Paredzams, ka mašīna maksās aptuveni 109 000 eiro.

Starp citu, turpinās arī pilnīgi elektriskā pašgājēja ePrimus 413 (13 m³) testi. Šis modelis pirmo reizi tika prezentēts izstādē EuroTier 2022, taču tagad tam galvenās izmaiņas ir tādas, ka 400 V elektrosistēma, kas nodrošina frēzēšanas galvas, maisīšanas gliemeža, piedziņas un hidraulikas elektromotoru barošanu, ir nomainīta ar 700 V elektrosistēmu.

Sērijveida izlaišana joprojām tiek plānota no 2024. gada novembra, un brošūrā, kas tika izsniegta izstādē Agritechnica 2023, ir uzskaitīti arī divi citi ePrimus modeļi – 411 (11 m³) un 415 (15 m³). Tāpat ir plānots arī divu vertikālo gliemežu elektriskais pašgājējs.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...