Menu




Fliegl jaunā piekabe TMK 279

Ziņas 18.01.2024   

Fliegl jaunā piekabe TMK 279

Fliegl prezentējis jaunu pašizgāzējpiekabi TMK 279 un, pēc ražotāja teiktā, tā izstrādāta ilgstošai un elestīgai izmantošanai lauksaimniecībā.

TMK 279 pieļaujamā pilnā masa ir 24 tonnas. Pēc ražotāja domām, šī piekabe ļauj pārvadāt visdažādākos beztaras materiālus un nodrošina augstu noturību ikdienas lietošanā uz lauka.

Fliegl TMK 279 pašizgāzējpiekabes tilpums ir aptuveni 31 m³ un 40 m³ ar 500 mm kravas kastes bortu paaugtinājumu. Fliegl arī apgalvo, ka koncentrējas uz kvalitāti līdz sīkākajai detaļai. Sērijveidā īpaši krāsotais rāmis nodrošina ilgu kalpošanas laiku un izturību pret ārējām ietekmēm.

Hidrauliski piekarinātā vilkšanas ierīce labi pielāgojas dažādām slodzēm, kompensē dažādus piekabināšanas augstumus traktoriem un palīdz samazināt vibrācijas. TMK 279 hidrauliskā šasija, pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, nodrošina augstu braukšanas stabilitāti pat smagos apstākļos.

Standarta komplektācijā piekabe ir aprīkota ar 710/50 R30,5 riepām un ir pieejama ar 40 km/h apstiprinājumu.

Jaunā kravas kaste ir piemērota dažādām beramkravām. Kravas nostiprināšanai pēc izvēles var izvēlēties nolaižamo brezenta pārsegu, ko var darbināt no zemes, vai sarullējamo tīklu Speed ​​​​Cover.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...