Menu




Jauns BvL mikseris ar trim gliemežiem

Ziņas 21.02.2024   

Jauns BvL mikseris ar trim gliemežiem

Jaunajam BvL V-MIX Plus 32-3S piekabināmajam lopbarības maisītājam – izdalītājam ir liela ietilpība un šaura konstrukcija.

Nu jau tieši 20 gadus Bernard van Lengerich Maschinenfabrik GmbH & Co. KG (BvL) ražo lopbarības mikserus ar trim maisīšanas gliemežiem. Tagad BvL laiž klajā jaunu variantu: V-MIX Plus 32-3S.

Papildus 32 m3 lielajam tilpumam tam ir arī kompakti izmēri. Jaunajam piekabināmajam mikserim ir 2,27 m platums. Neskatoties uz lielo tilpumu, tas ir diezgan labi manevrējams un var viegli iekļūt šaurās ejās.

Vēl viena šaurās konstrukcijas priekšrocība: to var reģistrēt lietošanai uz ceļa ar iztukšošanas teknēm abās pusēs, bez īpaša apstiprinājuma. Standarta četru atsperu tandēma tilts nodrošina labu stabilitāti uz ceļa.

Tāpat kā visi BvL lopbarības maisītāju vagoni, arī jaunais modelis ir pieejams ar pielāgotām funkcijām un opcijām, piemēram, tvertnes oderēm, maisītāja gliemežu variantiem, dažādām iztukšošanas atverēm, svēršanas un kameru sistēmām, kā arī elektriskiem vadības blokiem.

BvL trīs gliemežu maisītāju vagoni ir pieejami arī plašākās versijās ar ietilpību no 30 līdz 40 m3, kā arī augstas veiktspējas Giant versijas ar tilpumu līdz 46 m3. 32-3S modeļu līnija ietver arī variantus ar ietilpību 30 m3 (30H-3S) un 34 m3 (34-3S).

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...