Menu




Evers paplašina Toric XL klāstu

Ziņas 20.03.2024   

Evers paplašina Toric XL klāstu

Holandiešu ražotājs Evers papildinājis Toric XL disku kultivatoru – inžektoru klāstu ar jauniem darba platumiem 7,8 un 8,4 m un atjauninājis esošos modeļus.

Kad 2022. gadā tika prezentēts Toric XL klāsts, tas tika piedāvāts 9,0 (72 diski) un 12 m (96 diski) platumā. Tagad šie platākie modeļi Toric XL 72-900 (72 diski) un 96-1200 (96 diski) ir atjaunināti ar dažām specifikācijām no diviem jaunajiem modeļiem.

Vircu joprojām ievada aiz pirmās disku rindas un iestrādā otrajā. Tomēr zobaino disku lielāks 51 cm diametrs (bija 41,5 cm), ļauj strādāt lielākā darba dziļumā 12 cm.

Ar bezapkopes gultņiem jaunā montāžas konfigurācija, kurā diski ir aprīkoti ar dubultām svirām, kas savienotas augšpusē, veido plašāku vietu starp diskiem, lai nodrošinātu darbību bez aizsērējumiem.

Citi atjauninājumi ietver disku piestiprināšanu simetriski pie rāmja. Tas ļauj iekārtu vilkt taisnāk aiz piekabināmas vircas tvertnes vai pašgājējmašīnas, lai atvieglotu darbu ar GPS.

Tāpat iepriekšējā elektroniskā salocītā stāvokļa fiksācijas sistēma ir nomainīta pret uzticamāku mehānisko sistēmu, un pneimatiskā sīksēklu sējmašīna ir jaunums opciju sarakstā. Visu modeļu transportēšanas platums ir 3 m.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...