Menu




Piegādā 12 jaunus Mercedes-Benz Arocs betona maisītājus

Ziņas 06.05.2020   

Piegādā 12 jaunus Mercedes-Benz Arocs betona maisītājus


SIA Domenikss jaunos betona maisītājus piegādājis vienam no Latvijas vadošajiem būvmateriālu ražotājiem Schwenk Latvija, kas klientiem piedāvā augstvērtīgu cementu, minerālmateriālus, transportbetonu un betona segumu risinājumus.

Uzņēmums ir atjaunojis un papildinājis savu autoparku ar 12 jauniem Mercedes-Benz Arocs betona maisītājiem, kurus tam piegādājis Daimler Truck AG ģenerālpārstāvis Latvijā.

Jaunie Mercedes-Benz Arocs betona maisītāji ir individuāli konfigurēti un ražoti atbilstoši Schwenk Latvija vajadzībām. Šajos Arocs ir apvienots robustums, kas nepieciešams celtniecības segmentā ar Mercedes-Benz jaunākajām tehnoloģijām, kas nodrošina vieglu vadāmību, drošību uz ceļa un labu pārskatāmību celtniecības objektā manevrējot līdz betona izkraušanas vietai.

Arocs ir stngrs rāmis ar augstas nestspējas tiltiem un spēka pārvadu, kas iztur pārslodzes, atbilstošs komforts kabīnē, zems degvielas patēriņš, gari un no reālās noslodzes atkarīgi apkopju intervāli, kas kopumā nodrošina zemas ekspluatācijas izmaksas, un auto ilgmūžību.

Auto ir aprīkoti ar pasaules vadošā vācu betonmaisītāju ražotāja Liebherr uzbūvēm. Arocs ir aprīkoti ar MirrorCam atpakaļskata kamerām un 360 grādu kamerām, kas nodrošina skatu pa perimetru no augšas, interaktīviem multimediju displejiem ar integrētu navigāciju uzlabotai autovadītāja un automobiļa saziņai, un dažādām auto vadītāja palīdzības sistēmām, automobiļu priekšrocības skaidro Aivis Zapereckis, SIA Domenikss Kravas automobiļu tirdzniecības un mārketinga vadītājs.

 

 

Jaunie Mercedes-Benz Arocs betonmaisītāji papildinās Schwenk Latvija betona piegādes autoparku, ko veido vairāk nekā 40 specializētās tehnikas vienības. “Drošība un ievērojami mazāks emisiju apmērs bija būtiskākie priekšnoteikumi Mercedes-Benz Arocs izvēlei,” skaidro Schwenk Latvija valdes loceklis, Betona un minerālmateriālu biznesa direktors Jegors Golubevs. “Jauno betonmaisītāju tehniskie parametri un tehnoloģijas ievērojami uzlabos betona piegāžu efektivitāti, palīdzēs drošāk manevrēt būvlaukumā un pilsētas ielās. Būtiska ir arī Arocs modeļos ietvertā funkcionalitāte, kas nodrošina ērtus darba apstākļus autovadītājiem, jo moderns autoparks palīdz piesaistīt labākos profesionāļus pārvadājumu veikšanai”.



 





gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...