Menu




Pilnveidots Kuhn Optimer

Ziņas 23.04.2024   

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādāta darbam ar kontrolētas pārvietošanās lauksaimniecības sistēmām (CTF).

Pievienojoties esošajam Optimer klāstam, kas sākas ar 3,0 m uzkarināmo modeli, jaunais 12500L, kas tika prezentēts pagājušajā Agritechnica izstādē, ir aprīkots ar 100 x 510 mm diametra diskiem, kas izvietoti divās rindās.

Kultivatora darba dziļums ir 3 līdz 10 cm, un Double U 550 mm diametra aizmugurējais veltnis ir paredzēts, lai tiktu galā ar dažāda veida augsnēm.

Kuhn augsnes apstrādes produktu speciālists Eds Fanšovs saka, ka 12500L palīdzēs lielajiem lauksaimniekiem samazināt augsnes blīvēšanu. "Tas piedāvā CTF sistēmas lietotājiem rugaines kultivatoru, ko var viegli ievietot esošajās sistēmās un ievērojami samazināt braucienu skaitu pa tīrumu sezonas laikā."

Optimer 12500L, kuram nepieciešams vismaz 350 ZS traktors, papildina jaunās paaudzes modeļus 9000 (9,0 m) un 12000 (12 m).

Atjauninājumi ietver jaunu hidraulisko statīvu, kas aizstāj manuālo versiju, kā arī jaunu locīšanas un atlocīšanas secību. Kultivators tiek darbināts, izmantojot vienu pieslēgumu, aizstājot četrus, kas nepieciešami iepriekšējos modeļos.

Steady Control ir standarta opcija Optimer 9000, 12000 un 12500L modeļiem. Šī sistēma piedāvā lietotājiem vienkāršāku veidu, kā pārvaldīt darba dziļumu, kontrolējot spiedienu hidrocilindros visā platumā, lai garantētu nemainīgu disku darba dziļumu.

Papildu aprīkojumā pieejamas arī sīksēklu tvertnes SH201, SH402 un SH600.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...