Menu




Pöttinger prezentē jaunas pļaujmašīnas

Ziņas 20.06.2024   

Pöttinger prezentē jaunas pļaujmašīnas

Austrijas lauksaimniecības tehnikas ražotājs Pöttinger ir labi pazīstams ar savu lopbarības sagatavošanas tehniku. Jaunās Novacat pļaujmašīnas nodrošina vēl kvalitatīvāku pļāvumu.

Novacat F frontālā pļaujmašīna ir pieejamas ar 2,62 m vai 3,04 m darba platumu. Tagad Pöttinger ir ieviesis jaunu tehnoloģiju, kas nodrošina automātisku izliekto sānu pārslēgšanu modelim Novacat F 3100: šī sānu pārslēgšanas sistēma pļāvējam garantē perfektu pārklāšanos ar aizmugurējo pļāvēju un nodrošina, ka pagriezienos traktors brauks pa skaidru sliežu ceļu, kurā nav lopbarības.

Izliektā kustība nozīmē, ka var izmantot visu pļāvēja darba platumu un maksimāli palielināt pļaušanas kombinācijas efektīvo platumu. Sistēmas ar taisnas līnijas sānu nobīdi atstāj vairākus centimetrus nenosegtus.

Savukārt Pöttinger jaunā Novacat H pļaušanas kombinācija nodrošina lielu jaudu, vienlaikus ietaupot degvielas patēriņu. Novacat H 9500 ar 9,46 m darba platumu un Novacat H 11200 ar 11,14 m darba platumu nosaka jaunus standartus zālāju audzēšanā.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību

Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību

Grimme divu rindu kartupeļu kombaina Evo 280 jaunākajai vers...

Ziņas

Case IH prezentē AF9 un AF10 kombainus

Case IH prezentē AF9 un AF10 kombainus

Case IH jaunie viena rotora AF9 un AF10 ražas novākšanas kom...

Ziņas

Pöttinger Plano rugaines kultivators

Pöttinger Plano rugaines kultivators

Pöttinger laidis klajā 6 metru piekabināmo rugaines kultivat...