Menu




Saldū atklāts rekonstruētais Stokker Agritech centrs

Ziņas 16.07.2024   

Saldū atklāts rekonstruētais Stokker Agritech centrs

Pēc 10 mēnešus ilgas rekonstrukcijas atklāts jaunākais Stokker instrumentu un Stokker Agritech tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu centrs Saldū.

Šis rekonstrukcijas projekts noslēdz pēdējo divu gadu laikā īstenoto projektu par vairāku jaunu tehnikas centru izveidi dažādos reģionos – Rīgā, Gulbenē, Talsos un Saldū. Vērienīgajā Saldus centra rekonstrukcijā tika ieguldīti 3 miljoni eiro, un līdz ar to kopējais investīciju apjoms, realizējot jauno centru izveides projektu, ir sasniedzis 5 miljonus eiro.

Saldū rekonstruētās ēkas platība ir 2000 m2, savukārt kopējā teritorijas platība ir gandrīz 10 000 m2. Šobrīd noslēgti arī telpu nomas līgumi ar citiem uzņēmumiem – Hydroscand un Wurth –, attīstot šo teritoriju kā industriālā parka teritoriju Saldus pilsētā.

Stokker Agritech smagās tehnikas servisa platība jaunajā centrā sasniedz 700 m2, kļūstot par lielāko smagās tehnikas servisu Kurzemes reģionā ar iespēju vienlaikus remontēt 8 smagās tehnikas vienības. Palielinoties servisa jaudai, plānots arī būtiski uzlabot sniegto pakalpojumu kvalitāti un kapacitāti.

Ievērojami palielināta arī rezerves daļu noliktavas platība, tādējādi nodrošinot labāku tūlītēju rezerves daļu pieejamību. Ēkai ir izbūvēts otrais stāvs, kurā izvietotas biroja un darbinieku atpūtas telpas.

Stokker tirdzniecības un noliktavu telpu platība ir 500 m2, līdz ar to uzņēmums var būtiski paplašināt piedāvāto preču klāstu. Tā kā Latvijas uzņēmumu vidū arvien pieprasītāks kļūst profesionāls un kvalitatīvs darba apģērbs un apavi, šī ir šobrīd visstraujāk augošā Stokker produktu kategorija. Atbilstoši šai tendencei Saldus centrā, tāpat kā citos Stokker veikalos pēdējo gadu laikā, ir izveidota atvērta, plaša darba apģērba, apavu un individuālās aizsardzības līdzekļu zona ar pielaikošanas iespēju. Veikala piedāvājumā ir arī plašs rokas instrumentu, elektroinstrumentu, dārza un meža tehnikas, tīrīšanas iekārtu, smērvielu, metināšanas tehnikas, celtniecības tehnikas un komunālās tehnikas produktu klāsts.

Jaunais tirdzniecības un servisa pakalpojumu centrs Saldū ir krietni energoefektīvāks un ilgtspējīgāks, jo ir aprīkots ar 158 saules paneļiem, kuru kopējā jauda pārsniedz 70 kW. Ar saules paneļu saražoto elektroenerģiju plānots segt 35 līdz 90% no konkrētā centra gada elektroenerģijas pašpatēriņa, būtiski paaugstinot uzņēmuma konkurētspēju un samazinot CO2 izmešu daudzumu vidē.

Energoefektivitātes paaugstināšanas projekta ietvaros jaunajā Saldus centrā ir izveidota arī elektroauto uzlādes stacija ar iespēju vienlaikus uzlādēt divus elektroautomobiļus. Šāda stacija jau darbojas arī Stokker centrā Jelgavā. Abas uzlādes stacijas ir pieejamas jebkuram elektroauto īpašniekam jebkurā diennakts laikā. Samaksāt par izmantoto elektroenerģiju var ar mobilās aplikācijas starpniecību, tomēr Stokker un Stokker Agritech klientiem ir īpaša priekšrocība – kamēr klients iepērkas vai izmanto servisa pakalpojumus, viņš var uzlādēt savu auto bez maksas.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību

Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību

Grimme divu rindu kartupeļu kombaina Evo 280 jaunākajai vers...

Ziņas

Case IH prezentē AF9 un AF10 kombainus

Case IH prezentē AF9 un AF10 kombainus

Case IH jaunie viena rotora AF9 un AF10 ražas novākšanas kom...

Ziņas

Pöttinger Plano rugaines kultivators

Pöttinger Plano rugaines kultivators

Pöttinger laidis klajā 6 metru piekabināmo rugaines kultivat...