Menu




Jaunie Cupra Formentor un Cupra Leon Sportstourer ierodas Latvijā

Ziņas 22.07.2024   

Jaunie Cupra Formentor un Cupra Leon Sportstourer ierodas Latvijā

Cupra automobiļus klientiem Latvijā uzņēmums Autobrava Motors piedāvā jau kopš 2021. gada sākuma, bet tagad parādījušies atjaunotie Cupra Formentor un Cupra Leon modeļi.

Cupra Formentor jaunās modeļu sērijas klāstā ir iekšdedzes dzinēju versijas ar jaudu līdz 333 ZS, kā arī hibrīda versijas – 1,5 litru 150 ZS vieglais hibrīds (eTSI) un eHybrid plug-in hibrīds ar 200 kW/272 ZS, kuriem 19,7 kWh akumulators nodrošina vairāk nekā 100 km elektrisko veiktspēju.

“Jaunie modeļi ir ne tikai ievērojami dinamiskāki, bet arī veidoti tā, lai tie maksimāli optimizētu braukšanas pieredzi. Abi jaunie Cupra modeļi ir aprīkoti ar plašu drošības un komforta funkciju klāstu, tostarp prognozējošo adaptīvo kruīza kontroli, aklās zonas asistentu un vadītāja modrības uzraugu, kas nodrošina drošu un ērtu braukšanu jebkuros apstākļos,” komentē Autobrava Motors valdes loceklis Ruslans Vlasjuks.

Arī dizains abos modeļos ir ievērojami mainījies. Jaunā Formentor dizains, kas palīdzēja tam iegūt 2021. gada Red Dot balvu produktu dizaina kategorijā, izstaro sportiskumu ar haizivs purna formu un trijstūra LED lukturiem. Iekšpusē – sportiski sēdekļi, augstas kvalitātes materiāli un 12,9 collu izklaides sistēma.

Latvijā Leon Sportstourer 1,5 vieglā hibrīda un Formentor 1,5 vieglā hibrīda modeļi jau ir pieejami Autobrava Motors dīlercentrā un no augusta, būs pieejams arī Formentor ar 272 ZS plug-in hibrīda dzinēju. Jaudīgākie modeļi Leon VZ un Formentor VZ ar 2,0 TSI 333 ZS 4Drive dzinējiem būs pieejami no septembra.

Jaunā Cupra Formentor cenas ir sākot no 33 900 eiro, bet Leon Sportstourer – no 33 100 eiro.

Jaunajam Cupra Leon Sportstourer ir pieejami gan benzīna, gan uzlādējamā hibrīda (PHEV) dzinēji ar jaudu 150 ZS līdz 333 ZS.

 



gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šoruden žurnāls profi Latvija atzīmē 10 gadu jubileju – 2014...

Ziņas

Modernizēts Case IH Farmall C

Modernizēts Case IH Farmall C

Jaunā priekšdaļa nav vienīgais Farmall C traktora atjaunināj...

Ziņas

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Thulit MF/1200 ir pirmās Lemken zaru ecēšas, kuru darba plat...