Menu




Pöttinger Plano rugaines kultivators

Ziņas 02.09.2024   

Pöttinger Plano rugaines kultivators


Pöttinger laidis klajā 6 metru piekabināmo rugaines kultivatoru Plano VT 6060, kas ir piemērots dažādiem darba apstākļiem.

37 stingrie zari abās rāmja daļās ir izvietoti simetriski, lai novērstu sānu virzību. Attālums starp sešām zaru rindām ir 16,2 cm. Ražotājs norāda, ka tas nodrošina labu augsnes sajaukšanos un izlīdzināšanu, bet 60 cm rāmja klīrenss ļauj strādāt augstā un netīrā rugainē.

Zaru atsperu spiediens ir līdz 200 kg, un zarus var aprīkot ar 200 mm platiem Durastar Plus kaltiem vai 50 mm platām Durastar kaltu smailēm. Ražotājs uzsver, ka Durastar Plus kalti ir ideāli piemēroti seklai apstrādei. Savukārt šaurie kalti ir īpaši piemēroti dziļākai augsnes apstrādei un intensīvai augsnes maisīšanai, lai gan tos var izmantot arī sekla apstrādei.

Darba dziļums (maks. 15 cm) tiek kontrolēts ar regulēšanas stieni, kas pārnes kustību no hidrocilindriem pie priekšējiem riteņiem uz aizmugurējo veltni, lai nodrošinātu, ka iekārta vienmēr ir paralēli zemei.

Nažu veltnis ir pieejams pēc izvēles, bet jūgstieni var aprīkot ar Traction Control. Tas ļauj pārnest līdz 1,1 t uz traktora aizmugurējo asi. Papildu aprīkojuma iespējas ietver arī Tegosem sīksēklu tvertni.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

McHale prezentē F5 fiksētās kameras preses

McHale prezentē F5 fiksētās kameras preses

McHale prezentējis četru modeļu F5 fiksētās kameras prešu kl...

Ziņas

BvL izlaidis jauno V-MIX Agilo 2S

BvL izlaidis jauno V-MIX Agilo 2S

BvL izlaidis jaunu divu gliemežu lopbarības maisītāju V-MIX...

Ziņas

Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību

Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību

Grimme divu rindu kartupeļu kombaina Evo 280 jaunākajai vers...