Menu




Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību

Ziņas 06.09.2024   

Grimme uzlabo Evo 280 daudzpusību


Grimme divu rindu kartupeļu kombaina Evo 280 jaunākajai versijai veikti vairāki uzlabojumi, no kuriem nozīmīgākais ir MultiCrop ieplūde.

Vācijas ražotājs norāda, ka jaunā ātri maināmā sistēma ļauj nomainīt dažādus savācējus mazāk nekā piecās minūtēs. Tā esot Grimme atbilde klientu pieprasījumam ātri pārslēgties darbam ar kartupeļiem vai sīpoliem.

Ražotājs apgalvo, ka pārslēgšanās starp dažādām savākšanas sistēmām ir vienkārša. Operatoram ir jāizkāpj no kabīnes, lai atvienotu elektrības un eļļas padevi un atbrīvotu bloķēšanas sviru (nav nepieciešami instrumenti), kas nostiprina iekārtu pie priekšējā rāmja, taču viss pārējais tiek darīts no traktora kabīnes.

Tagad ir pieejama arī maināma sistēma trešajam separatoram, kas ļauj kombainam ātri pārslēgties starp ClodSep un EasySep, lai tas atbilstu dažādām kultūrām un apstākļiem. Izmantojot maināmu rāmi, pārslēgšanās diviem cilvēkiem (ar iekrāvēju vai teleskopisko iekrāvēju) prasa apmēram 30 minūtes. Programmatūra katrai sistēmai tiek pārslēgta no kabīnes.

Pieminēšanas vērts uzlabojums ir arī Speedtronic-Cruise. Tā ir jauna opcija traktoriem, kas ir sagatavoti Tractor Implement Management (TIM), un tā izmanto dažādus parametrus, lai pielāgotu traktora kustības ātrumu, lai panāktu optimālu līdzsvaru starp caurlaidspēju un augu aizsardzību. Grimme apgalvo, ka sistēma ievērojami atvieglo operatora dzīvi.

Citi jaunumi nākamās sezonas mašīnām ietver savākšanas platformu mašīnas labajā pusē, kuru tagad var pagarināt. Klienti var izvēlēties arī īso, plato vai garo, šauro atkritumu transportieri, kas ļauj diviem cilvēkiem savākt gružus/akmeņus.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

McHale prezentē F5 fiksētās kameras preses

McHale prezentē F5 fiksētās kameras preses

McHale prezentējis četru modeļu F5 fiksētās kameras prešu kl...

Ziņas

BvL izlaidis jauno V-MIX Agilo 2S

BvL izlaidis jauno V-MIX Agilo 2S

BvL izlaidis jaunu divu gliemežu lopbarības maisītāju V-MIX...

Ziņas

Case IH prezentē AF9 un AF10 kombainus

Case IH prezentē AF9 un AF10 kombainus

Case IH jaunie viena rotora AF9 un AF10 ražas novākšanas kom...