Menu




McHale prezentē F5 fiksētās kameras preses

Ziņas 13.09.2024   

McHale prezentē F5 fiksētās kameras preses


McHale prezentējis četru modeļu F5 fiksētās kameras prešu klāstu.

Aizstājot ilggadējo F5000 sēriju, četri jaunie modeļi ir: F5-540 (nav smalcinātājs), F5-550 (15 nažu smalcinātājs/pusautomātiska), F5-560 (25 nažu smalcinātājs/pilnīgi automātiska) un F5-560 Plus (25 nažu smalcinātājs/pilnīgi automātiska plēves iesiešana).

Visi četri modeļi ir aprīkoti ar jauno Profi-Flo savācēju. Tas konstruēts, lai palielinātu ražas uzņemšanu, izmantojot efektīvāku plūsmu. Pircēji var izvēlēties starp piecu zaru stieņu izciļņa sliežu savācēju vai sešu zaru stieņu bezizciļņu savācēju.

Jaunais konusveida padeves kanāls veicina ražas plūsmu uz rotoru un ķīpu kamerā, lai palielinātu caurlaidspēju. Aiz zariem ir arī vairākas izmaiņas, lai uzlabotu labības plūsmu kamerā. Adaptīvā ieplūde arī ir jaunums. Tas ļauj ieplūdes zonai automātiski pielāgoties materiāla plūsmas izmaiņām.

“Jaunais F5 klāsts ir vērsts uz lielāku jaudu un operatora komfortu. Pateicoties jaunajam Profi-Flo savācējam, kā arī lielākam ķīpu blīvumam un kopējai mašīnas veiktspējai, ir ievērojami palielināta caurlaidspēja. Inženieru komanda ir arī uzlabojusi operatora darbu, izmantojot jauno i-Control 5 konsoli vai ISOBUS,” komentē Mārtins Makheils, McHale mārketinga un pārdošanas direktors.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

John Deere jaunais zāles pļāvējs Z370R Electric ZTrak

John Deere jaunais zāles pļāvējs Z370R Electric ZTrak

John Deere iepazīstina ar Z370R Electric ZTrak – pilnībā ele...

Ziņas

Lemken atjaunina Rubin 10 disku kultivatoru

Lemken atjaunina Rubin 10 disku kultivatoru

Lemken Rubin 10 (4,0–7,0 m) pusuzkarināmo disku kultivatoru...

Ziņas

BvL izlaidis jauno V-MIX Agilo 2S

BvL izlaidis jauno V-MIX Agilo 2S

BvL izlaidis jaunu divu gliemežu lopbarības maisītāju V-MIX...