Menu




Claas paplašina Scorpion klāstu

Ziņas 24.09.2024   

Claas paplašina Scorpion klāstu

Claas Scorpion teleskopisko iekrāvēju klāstam pievienoti pieci jauni modeļi: 733, 1033, 638, 738 un 742.

Augstāks hidrauliskais spiediens, par 100 mm garāka riteņu bāze un aizmugurējā atsvara modifikācijas ļauj jaunajiem iekrāvējiem nodrošināt līdz pat 300 kg lielāku celtspēju – 3,3 t 1033 un 733 sākuma modeļos un 4,2 t 742.

Liebherr četrcilindru 143 ZS dīzeļdzinējs nodrošina maks. hidraulisko jaudu 160 l/m pie 1600 apgr./min. Iekraušanas laikā Dynamic Power sistēma automātiski pielāgo dzinēja apgriezienu skaitu kursorsviras leņķim, lai nodrošinātu ātrākus slodzes ciklus. Jaunās funkcijas ietver automātisku kausa atgriešanos iepriekš saglabātajā pozīcijā, automātisku kausa kratīšanu un automātisku teleskopiskās sviras ievilkšanu (nav 1033).

Varipower 2 hidrostats nāk no Jaguar. Lielāks dubultais hidromotors, kas pieejams papildu aprīkojuma Varipower 3 modeļiem Scorpion 738 un 742 pārnes par aptuveni 20% lielāku vilces jaudu uz riteņiem. Abas transmisijas sasniedz maksimālo ātrumu līdz 40 km/h.

Daļēji stiklotās durvis atjauninātajā kabīnē atveras par 180 grādiem. Parādījušies jauni glabāšanas nodalījumi, bet palielinātā durvju izolācija samazina trokšņa līmeni kabīnē.

Pārveidotā stūres statne atvieglo iekāpšanu un izkāpšanu no kabīnes un nodrošina vairāk vietas kājām, savukārt pārvietotais pedālis atvieglo paklājiņu noņemšanu tīrīšanai. Stūres augstums un leņķis ir regulējami, bet displeja novietošana virs stūres padara to vieglāk lasāmu. Pārveidotais informācijas panelis, kursorsvira, taustiņu vadības ierīces un 3,5 collu krāsu ekrāns (pēc izvēles 7 collu ekrāns) tagad pārvietojas kopā ar operatora sēdekli.

Papildu LED priekšējais lukturis kreisajā pusē A statnis ar Coming Home funkciju nodrošina papildu drošību. Kad tas ir aktivizēts, priekšējais lukturis paliek ieslēgts 60 sekundes pēc dzinēja izslēgšanas, lai apgaismotu laukumu mašīnas kreisajā pusē.



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šoruden žurnāls profi Latvija atzīmē 10 gadu jubileju – 2014...

Ziņas

Modernizēts Case IH Farmall C

Modernizēts Case IH Farmall C

Jaunā priekšdaļa nav vienīgais Farmall C traktora atjaunināj...

Ziņas

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Thulit MF/1200 ir pirmās Lemken zaru ecēšas, kuru darba plat...