Menu




Sky priekšējā tvertne četriem produktiem

Ziņas 04.10.2024   

Sky priekšējā tvertne četriem produktiem

Sky Agriculture Progress TF ar ietilpību 2200 līdz 2400 l esot pirmā frontālā tvertne, kas var nodrošināt līdz četrām piltuvēm, kuras visas tiek vadītas, izmantojot vienu ISOBUS interfeisu.

Tvertne ļauj vienlaikus pārvaldīt četrus dažādus produktus, kas sadalīti pa divām neatkarīgām gaisa ķēdēm, plūsmas ātrums no spiediena pneimatiskās ķēdes (piltuves nav zem spiediena) ir līdz 60 kg/min, bet plaši atveramais vāks vienkāršo uzpildīšanu un apkopi.

Izstrādes laikā liela nozīme tika pievērsta ceļu satiksmes drošībai. Slīpais pārsegs uzlabo operatora skatu uz priekšu, un divas sānu kameras gādā par redzamību ceļu krustojumos.

Jauns ir arī viens piestiprināšanas punkts pie traktora. Tas ne tikai padara uzstādīšanu vienkāršu, bet arī uztur pastāvīgu leņķi starp tvertni un sānu cauruli.

Tvertne jau standartā ir aprīkota ar vairākiem darba lukturiem, bet papildaprīkojumā ietilpst divu riteņu priekšējais piespiedējs.

Progress TF var aprīkot arī ar franču firmas EDrive sistēmu. Tā ļauj kabīnē kontrolēt katras rindas atvēršanu un aizvēršanu, lai nodrošinātu vienkāršotu un universālu sliedēšanas pārvaldību neatkarīgi no platuma. Iespējams arī sēt katru otro rindu. Turklāt ar jauno CCI konsoli, kas savienota pārī ar vadības sistēmu, iespējama automātiska sliedēšana.

Jaunā frontālā tvertne ir savietojama ar visām Sky Agriculture sējmašīnām, to var savienot arī ar Methys kultivatoru.

 

 

 



Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šoruden žurnāls profi Latvija atzīmē 10 gadu jubileju – 2014...

Ziņas

Modernizēts Case IH Farmall C

Modernizēts Case IH Farmall C

Jaunā priekšdaļa nav vienīgais Farmall C traktora atjaunināj...

Ziņas

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Thulit MF/1200 ir pirmās Lemken zaru ecēšas, kuru darba plat...