Menu




Modernizēts Case IH Farmall C

Ziņas 10.10.2024   

Modernizēts Case IH Farmall C

Jaunā priekšdaļa nav vienīgais Farmall C traktora atjauninājums 2025. gadam, tas ir ieguvis arī vairākas jaunas funkcijas un iespējas.

Atjaunotajam 90 – 120 ZS modeļu klāstam veiktie atjauninājumi ir līdzīgi, kā jaunākajam New Holland T5 Dual Command , kas tāpat kā Farmall C tiek ražots CNH rūpnīcā Jesi, Itālijā. Tie ietver palielinātu hidrauliskā sūkņa jaudu, lai paātrinātu iekrāvēja cikla laiku, un bremzes ar transmisijas neitrālo stāvokli. Šie abi uzlabojumi ir ideāli piemēroti darbam ar frontālo iekrāvēju.

3,6 l četrcilindru FPT dzinējam un 24 pakāpju ActiveDrive 2 (Hi-Lo) transmisijai nav nekādu izmaiņu, taču jaunā HD priekšējā ass palielina transportlīdzekļa pilno masu līdz 7 t, un aizmugurējā celtspēja ir palielināta par 7%, līdz 4,7 t.

Var uzstādīt lielākas aizmugurējās riepas līdz 540/65 R38, degvielas tvertnes tilpums ir līdz 130 l (jauna konstrukcija lielākam klīrensam), un mainītā izplūdes sistēma nodrošina netraucētu skatu no sešu statņu kabīnes iekšpuses. Tajā ir modernizēts digitālais displejs, un adaptīvais apgaismojums arī ir jauns.

Jaunie lauka galu apgriezienu pārvaldības risinājumi ietver automātisku jūgvārpstas iedarbināšanu un izslēgšanu apgriešanās laikā. Automātiskais diferenciāļa bloķētājs atslēdz priekšējo un aizmugurējo diferenciāli, kad tiek pacelta aizmugurējā uzkare, un atkal tos saslēdz, kad tā tiek nolaista.

Jaunizveidotā priekšējā jūgvārpsta ir klusāka un efektīvāka. Kabīnes piekare arī ir jauna iespēja. Citi uzlabojumi ietver telemātiku, kas nodrošina reāllaika ģeogrāfisko atrašanās vietu, mašīnas uzraudzību un bezvadu failu pārsūtīšanu gan kabīnē, gan no mobilās ierīces.

Jaunā sērija Eiropā tiks prezentēta Itālijā EIMA izstādē novembrī. 2025. gadā notiks turpmākā attīstība citiem Farmall C klāsta modeļiem.

 



gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šoruden žurnāls profi Latvija atzīmē 10 gadu jubileju – 2014...

Ziņas

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Lemken Thulit ar 12 m darba platumu

Thulit MF/1200 ir pirmās Lemken zaru ecēšas, kuru darba plat...

Ziņas

Jauno traktoru tirdzniecības rādītāji pasaulē

Jauno traktoru tirdzniecības rādītāji pasaulē

Pieaugošās tehnikas cenas, augstākas procentu likmes un nesk...