Menu




Ponsse jaunākais harvesters atbildīgai mežkopībai

Ziņas 31.05.2022   

Ponsse jaunākais harvesters atbildīgai mežkopībai

Lai uzlabotu produktivitāti ilgtspējīgā mežizstrādē, Ponsse ir izlaidis jaunus produktus. Jaunie risinājumi ir izstrādāti kopā ar klientiem, ieklausoties viņu vajadzībās. Ponsse Scorpion Giant harvesters atbilst mūsdienu mežkopības augstākajām prasībām gan ergonomikas, gan produktivitātes ziņā.

Jaunie ražojumi nostiprina mūsu pozīcijas ievērojamāko atbildīgas mežizstrādes risinājumu piegādātāju vidū pasaulē. Jaunumu izstrāde sākās ar ergonomikas, drošuma un lietojamības pilnveidi, kā arī redzamības no kabīnes uzlabošanu. Uzskatām, ka mums tas ir ļoti labi izdevies,” saka Ponsse pārdošanas, tirgvedības un apkalpošanas direktors Marko Matila.

Ponsse Scorpion Giant harvesters ir milzis vienīgi produktivitātes un jaudas ziņā. Jaunais harvesters papildina sēriju Scorpion, kas tika pilnīgi modernizēta 2021. gadā. Atbilstoši klientu vajadzībām Scorpion Giant ir izstrādāts tā, lai tam būtu lielāka vilce, tāpēc šī mašīna ir manevrētspējīga pat sarežģītos apstākļos, tostarp sniegā, uz stāvām nogāzēm un apvidos ar vāju grunts nestspēju. Tā atrodas atsevišķā kategorijā attiecībā uz celtspēju, arī apstrādājot lielākus stumbrus.

„Lai gan Giant ir sērijas Scorpion spēcīgākais harvesters, kopumā mūsu jaudīgākais harvesters joprojām ir Bear. Taču Scorpion Giant izceļas ar daudzpusību, kas ļauj strādāt ar to visdažādākajās vietās, jo tam var uzstādīt Ponsse harvestera galvu H6, H7, H7HD Euca vai H8,” stāsta M. Matila.

Pēdējos gados kabīnes ergonomika un lietojamība ir viens no Ponsse pētniecības un izstrādes galvenajiem uzdevumiem līdztekus drošuma uzlabošanai. Harvesteram Giant ir viengabala vējstikls, kas sniedzas līdz kabīnes jumtam, nodrošinot operatoram vēl labāku redzamību un drošu darbu visos apstākļos. Darba vieta kabīnē līdzinās praktiskam un klusam birojam ar plašu skatu — tā ir izstrādāta, lai sniegtu operatoram ērtības un labsajūtu.

Scorpion Giant piedāvā daudzus sērijai Scorpion raksturīgus risinājumus, kas ir vēl vairāk pilnveidoti. To vidū ir palielināts vilces spēks un jaudīgāka strēle C50+, kuras izlice nodrošina izcilu mežizstrādes vietas redzamību. Tāpat Scorpion Giant ir ierīkotas oriģinālās aktīvās līmeņošanas un stabilizēšanas sistēmas, kas jau ir pazīstamas no citiem Scorpion modeļiem. Scorpion Giant ir uzstādīta progresīvā un modernā sistēma Opti 5G, kā arī skārienekrāna dators Opti 8.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...