Menu




Pieredze ar Manitou MLT 625-75H: VIDEO

Satura mārketings 30.01.2024   

Pieredze ar Manitou MLT 625-75H: VIDEO

INTRAC Latvija veidots video materiāls par Manitou MLT 625-75H teleskopiskā iekrāvēja daudzpusīgu izmantošanu bioloģiskajā zemnieku saimniecībā Karotītes, kur svarīgi kompakti izmēri, jauda, manevrētspēja un aprīkojuma ātra un ērta nomaiņa dažādu iekraušanas, pacelšanas un pārvietošanas darbu veikšanai.

Tehnika saimniecībā tiek izmantota katru dienu barības sagatavošanas, barības izdalīšanas, kūts tīrīšanas darbos, ka arī, saimniecībai paplašinoties, teleskopiskais iekrāvējs tiek izmantots ar būvniecības darbiem saistītos iekraušanas un pārkraušanas darbos.

Manitou MLT 625 – 75H teleskopiskā iekrāvēja izmēri: augstums 2 m, platums 1,81 m nodrošina iespēju veikt darbu šauros/ierobežotos apstākļos, kas šajā saimniecībā bija kritiski svarīgs faktors izvēloties tehniku.

Šī kompaktās klases teleskopiskā iekrāvēja celtspēja ir 2,5 t, pacelšanas augstums līdz 5,9 m.

Tehnika ir ļoti manevrētspējīga, to nodrošina 4 riteņu stūrēšana un mazs apgriešanās rādiuss 3,31 m. Klīrenss 0,38 m ļauj pārvietoties un strādāt arī sarežģītos apstākļos ar nelīdzenu virsmu.

Vairāk par šo teleskopiskā iekrāvēja modeli un aktuālo Manitou teleskopisko iekrāvēju piedāvājumu jautājiet INTRAC Latvija pārdošanas speciālistiem: Jānis Rumpis – janis.rumpis@intrac.lv t. +371 25 679 990 (Vidzeme, Latgale), Gints Pāvils – gints.pavils@intrac.lv t. +371 26 304 202 (Zemgale, Latgale).





Jūs varētu interesēt arī


Satura mārketings

Individuāla pieeja apdrošināšanai

Individuāla pieeja apdrošināšanai

Apdrošināšanas kompānijas If ekspertu padomi

Satura mārketings

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Automātiskās ugunsdzēšanas sistēmas smago spēkratu aizsardzībai

Par automātiskajām ugunsdzēšanas sistēmām stāsta Andrejs Sto...